HappyTowels

HappyTowels

De
Opdracht

Klant

Happy Towels

Jaar

2021

Projecttype: Lifestyle foto's met en zonder model / packshots

Uitdaging

De nieuwe zomercollectie moest worden gefotografeerd voor de website van Happy Towels en advertenties in diverse Nederlandse glossy's.

Lifestyle fotografie

Lifestyle fotografie

Lifestyle fotografie

Uitvoering

Het bedrijf had behoefte aan zowel eenvoudige packshots in een bepaalde stijl als productfoto's met styling. De keuze om packshots met rekwisieten te maken was gebaseerd op meerdere redenen. Het weefpatroon varieert per product en er worden producten met verschillende afmetingen verkocht via de webwinkel. Productfoto's moeten duidelijk aan webshopbezoekers laten zien waar het doek voor bedoeld is, zoals een theedoek voor de keuken, een haardoek om haren te drogen, of een hamamdoek om mee te nemen naar het strand of de sauna. Dat kun je bereiken door de juiste styling te gebruiken.

Er zijn ook detailfoto's gemaakt van enkele duurdere producten, omdat het weefpatroon uniek is voor elk product. Alle doeken worden met de hand vervaardigd in Turkije.

Close-ups

StudiofotografieResultaten

Toegenomen verkoop via de webshop en een grotere attentiewaarde voor het merk in landelijke bladen.

Creatief Proces

Ik vond het een uitdaging om verschillende manieren te vinden om het hamamdoek om het lichaam van het model te knopen. Er waren maar liefst 16 hamamdoeken! Gelukkig kwam het model zelf ook met leuke ideeën.

StudiofotografieMijn Inspiratie

Tijdens het werken aan dit project zag ik opnieuw hoe belangrijk het is om goed te blijven communiceren met de klant. Toen de klant vroeg om 'mysterieuze dessin foto's', wist ik aanvankelijk niet wat ik me daarbij moest voorstellen. Na wat doorvragen bleek dat de klant close-up foto's wilde die de weefpatronen goed laten zien.

Ik ben altijd enthousiast over het maken van effectieve foto's met blijvende commerciële impact. Wil je ook meer verkopen via je webwinkel? Bel of mail ons vandaag nog!

Vind je leuk wat je ziet?

Ik sta Open
voor ideeën

Elena Kamphuis Studio

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 6 290 003 14

© Powered by Totoweb.